RAMONA
RAMONA

Kvinna 52 år

Bor i Södertälje i Stockholm län

För närvarande singel

Söker giftermål, vänner, dejt

Är anställd


Intressen

Familj och vänner Församling Naturen Friluftsliv Handarbete Träna Djupa samtal Alkohol fri Odla grönsaker Njuta av naturen Lowcarb Snickeri Bus 😉😊 Mountainbike Sy Bjuda hem folk Virka Balkonghäng Hantverk Cykla Konst Matlagning film skapande Gud Hus träning Välmå Natur Renovera/fixa sova i hängmatt

Personlighet

Omtänksam Lugn Glad Ärlig Kärleksfull Rökfri Hjälpsam Vänlig Snäll Trogen Stark kreativ

Egenskaper

Inga egenskaper har lagts tillPresentationstext

Med hängmattan och tarp i skogen vandrar jag på stigen letar efter lägerplats, gärna vid en sjö så jag kan ta mig ett dopp. Lagar mat över öppen eld, stickar på en tröja och önskar jag hade någon att dela stunden med, medan månen sakta rör sig över stjärnhimlen. 

Minst en utenatt i månaden. Skjuter pilbåge och tränar judo detta har jag börjat med på senare år. Försöker ta jägarexamen men tycker själva skjutandet är lite jobbigt. Tror att allt detta är flykt från ensamheten, återhämtning från utmattningssyndrom och läkning från skilsmässan.

Har en dröm att bo i en liten stuga i skogen, vill kunna klara mig om samhället skulle kollapsa. Vet inte om jag kommer så långt men det finns hela tiden med i bakhuvudet. Trivs med mitt jobb som förrättningslantmätare. Försöker att skala ner på det materiella och leva enkelt(har inte riktigt lyckats än), mycket miljömedveten. Saker belastar mig, vill heller ägna min tid åt relationer till människor runt mig

Söker en man som jag kan skratta, gråta och bråka med. Som tillsammans söker Guds ledning. Som älskar att vara ute men också kan ligga i soffan och slöa. Att gråta tillsammans över en film, eller att var och en pysslar med sitt men ändå är närvarande. Närvarande är ett ord som jag önskar är en självklarhet. Betyder för mig, att du finnas till i diskussion och i tystnad, behöver inte betyda att man alltid är tillsammans, i samma rum eller har samma intressen. Någon som inte vill hänga sig kvar i konsumtionssamhället, någon som tar miljöproblematiken på allvar, någon som inte bryr sig om status. 

Vill du dela en apelsin med mig sittandes på en gren medan solen går upp eller stjärnorna tänds.

 Skriv i gästboken

Gästboken